Wij stellen ons graag voor

Over ons

Restaurant Galantijn is een bekende naam in Zutphen en omgeving. Sinds januari 2020 zijn Michiel de Rooy en Niels Buiting de trotse eigenaren van het sfeervolle restaurant in de Stationsstraat.

Chef-kok Michiel de Rooy kan bogen op ruim 20 jaar ervaring in de betere keuken en werkte onder meer bij sterrenrestaurants als Savelberg. Zijn passie voor koken met verse, hoogwaardige ingrediënten – alles komt uit eigen keuken – en een scherp oog voor details ziet terug en proeft u in alle gerechten.

Niels Buiting heeft ruime ervaring als gastheer in sfeervolle restaurants. Hij ontvangt u met alle egards en geeft u graag een goed advies over de verschillende gerechten en bijpassende wijnen.

Michiel & Niels

Leuk dat je er bent...

Dit is Galantijn!

Wij stellen ons voor

Restaurant Galantijn is een bekende naam in Zutphen en omgeving. Sinds januari 2020 zijn Michiel de Rooy en Niels Buiting de trotse eigenaren van het sfeervolle restaurant in de Stationsstraat. Wij stellen ons graag even aan jullie voor.

Onze menukaart

In de Frans-georiënteerde keuken van Restaurant Galantijn maken we gebruik van veel authentieke streekproducten. Met hoogwaardige ingrediënten zorgen we voor een gastronomische ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.

Reserveer direct online

U kunt bij ons eenvoudig online een reservering maken. U ziet direct onze beschikbaarheid en ontvangt na het maken van de reservering direct een bevestiging in de e-mail. We hopen u graag te verwelkomen in ons restaurant!