Menukaart

Op ons menu

In de Frans-georiënteerde keuken van Restaurant Galantijn maken we gebruik van  de seizoenen en veel authentieke streekproducten. Met hoogwaardige ingrediënten zorgen we voor een gastronomische ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. 

Wij serveren een verrassingsmenu van 4 tot 7 gangen of kies uit onze à la carte. 

Uiteraard kunnen we rekening houden met uw dieetwensen. We serveren geen veganistisch menu.

Eet smakelijk!

Chef Michiel de Rooij

Tasting menu

Laat u culinair verrassen door onze chef

In de laatste twee weken van augustus zal Michiel een vijfgangen verrassingsmenu voor u bereiden, waarin de populairste gerechten van de afgelopen jaren nog eenmaal de revue zullen passeren.

€ 70,- p.p.

Uit eten met een gezelschap

Wij bieden exclusieve mogelijkheden

Restaurant Galantijn biedt ruimte aan maximaal 45 gasten. Voor een besloten genootschap is het ook mogelijk om op maandag of dinsdag te reserveren.

Op speciaal verzoek kunnen we voor uw gezelschap ook een bijzondere lunch verzorgen.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Leuk dat je er bent...

Dit is Galantijn!

Wij stellen ons voor

Restaurant Galantijn is een bekende naam in Zutphen en omgeving. Sinds januari 2020 zijn Michiel de Rooy en Niels Buiting de trotse eigenaren van het sfeervolle restaurant in de Stationsstraat. Wij stellen ons graag even aan jullie voor.

Onze menukaart

In de Frans-georiënteerde keuken van Restaurant Galantijn maken we gebruik van veel authentieke streekproducten. Met hoogwaardige ingrediënten zorgen we voor een gastronomische ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.

Reserveer direct online

U kunt bij ons eenvoudig online een reservering maken. U ziet direct onze beschikbaarheid en ontvangt na het maken van de reservering direct een bevestiging in de e-mail. We hopen u graag te verwelkomen in ons restaurant!