Expositie - Jack Liemburg: Jacksart in Apeldoorn

In Restaurant Galantijn geniet u doorlopend van kunst aan de wanden.
Op dit moment zijn de schilderijen van Jack Liemburg te bekijken in ons restaurant.
Zit er iets voor u tussen? Geef het dan aan ons door.

Over Jack Liemburg

Jack Liemburg is al tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Hij onderscheidt zich door creatieve uniekheid met een verweving van fotografie en schilderkunst. Dit combineert hij met zijn voorliefde voor wonderlijke monumentale onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse.

Een schouwspel in de wereld

Niets is wat het lijkt. Jack Liemburg neemt mensen die naar zijn kunst kijken mee naar onbekende dimensies. Waardoor de fantasie tot volle wasdom kan komen. Dus dit doet hij door middel van een ongekend kleurenpalet. Op deze manier creëert hij een schouwspel in de wereld.

Dynamisch avontuur

Ieder kunstwerk van Jack is dus een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt. Een blueprint van the dark & the bright side of the moon, energetisch en poëtisch tegelijk. Een handreiking om met de niet alledaagse werkelijkheid in contact te komen.

Dit met de kennis en kracht van andere werelden waarmee we veelal onbewust in verbinding staan. Daardoor herenigt Jacksart het bovennatuurlijke en alledaagse in zijn fascinerende kunstwerken, onnavolgbaar zoals alleen Jack Liemburg dat kan.

www.jacksart.nl