Expositie - Dorine de Soet

In Restaurant Galantijn geniet u doorlopend van kunst aan de wanden.
Op dit moment zijn de schilderijen van Dorine de Soet te bekijken in ons restaurant.
Zit er iets voor u tussen? Geef het dan aan ons door.

Dorine de Soet (1957) is sinds 1980 werkzaam als beeldend kunstenaar.
Ze werkt voornamelijk in acryl op doek. Ze volgde haar opleiding gedeeltelijk in Amsterdam en werkte met verschillende kunstenaars in Zutphen en Deventer.

In ons restaurant hangt t/m juni een collectie van hoofdzakelijk Zutphen schilderijen opgehangen. Deze schilderijen die nu te zien zijn zijn kleurrijk, met vaart geschilderd  en duidelijk ervaar je haar liefde voor de stad. Herkenbaar zijn de torens van Zutphen, het meesterlijke beeld op het prachtige witte IJsselfront, maar dit alles in een wat abstracte omgeving.

Nieuw is haar 'Meeuw over de IJssel' waarbij je het gevoel krijgt zelf deel  uit te maken van het schilderij. De naderende meeuw met achter zich de skyline van de stad zorgt voor een groot perspectief. Ook hangen er enkele 'skylines van Zutphen' lange, rechthoekige schilderijen met of zonder gebruik van collage techniek.

Ze woont en werkt in Zutphen en heeft haar atelier in de Spittaalstraat 52. U bent van harte welkom om eens een afspraak te maken. Veel van haar koeien - en andere dieren schilderijen hangen hier. Er is ook veel meer te zien over Zutphen.
Naast het verkopen van haar werk doet ze ook aan kunstverhuur.

Ivm corona open op afspraak, maar anders in ieder geval op donderdag- en zaterdagmiddag.

Bezoekt u ook haar website, Instagram en Facebook pagina.

www.dorinedesoet.nl

De expositie bij restaurant Galantijn loopt van half april t/m eind juni 2021.

Atelier Dorine de Soet
Spittaalstraat 52
7201 EE Zutphen
0624611518

www.dorinedesoet.nl